понеделник, 3 декември 2012 г.

Безплатни прегледи в Пловдив


От понеделник /3 декември/ стартират безплатните профилактични прегледи по гастроентерология в болница „Медлайн“, които ще продължат до 21 декември включително. Те се организират от лечебното заведение и фондация „Качество на живот“, а пациентите ще имат възможността да са консултират със завеждащия на отделението д-р Апостол Георгиев.
Организират се  по традиция в навечерието на големите християнски празници - Коледа и Нова година, когато често се случва на отрупаните маси да се прекалява с консумацията на  мазни и солени храни, които провокират жлъчни кризи и възпаляват хемороидите. Злоупотребява се и с червеното вино, която води до проблеми с жлъчката, обясниха медици.
Едновременно с прегледите пациентите ще могат да си направят и безплатно изследване за съотношението на добрия и лошия холестерол в кръвта.
От пациентите няма да се изискват направления от личните лекари, но те трябва предварително да се запишат на тел: 032/99-06-99. Допълнителна информация - на сайта на болницата www.medline.bg.
По същото време дни на отворените врати обявяват и специалисти от Медицински център-1, разположен в сградата на болница „Медлайн.
От 3 до 21 декември на разположение на пациентите са очни лекари, които ще ги консултират за катаркта и глаукома, хематолози и невролози. За посещенията талон от фамилния доктор не се изисква, необходимо е пациентите предварително да си вземат час за консултацията на тел: 032/ 644-222.

Няма коментари:

Публикуване на коментар