сряда, 12 септември 2012 г.

БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ВЪВ ИН ВИТРО ЦЕНТЪР " ВИТА "

  БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ  ВЪВ   ИН ВИТРО ЦЕНТЪР   " ВИТА "

„Вита Ин Витро Център” с подкрепата на сдружение „Зачатие” продължава кампанията с безплатни прегледи и консултации „Слънчице и в твоя дом”

Кампанията е насочена към двойки с репродуктивни проблеми, като в края една от двойките-участници ще спечели безплатна ин витро процедура.

„Вита Ин Витро Център”  продължава кампанията „Слънчице и в твоя дом” за двойки с репродуктивни проблеми
. Кампанията се осъществява с подкрепата на Сдружение „Зачатие” - първата неправителствена организация на пациентите с репродуктивни проблеми в България.

„Слънчице и в твоя дом” се състои в ежеседмично провеждане на безплатни прегледи и консултации за всички двойки с репродуктивни проблеми от 1 септември – 30 септември.
Консултациите ще се провеждат 2 пъти седмично между 14:00 и 16:00 ч. във „Вита Ин Витро Център”.

Графикът за посещения ще бъде обновяван на уебсайта на „Вита Ин Витро Център”, като всички желаещи двойки могат да се запишат за прегледи и консултации на тел: 02/960 49 50 или 02/960 49 90.

Целта на кампанията е да насърчи раждаемостта сред младите семейства в страната, както и да окаже помощ на всички двойки, които искат да имат дете.

Всички посетители на безплатните прегледи и консултации имат възможност да участват в томбола за спечелването на безплатна ин витро процедура от „Вита Ин Витро Център”. Непосредствено след приключването на кампанията, специална комисия ще изтегли печелившата двойка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар